Privatlivspolitik

Websitets ejer

PowerMedic.dk er ejet af PowerMedic ApS, som er en virksomhed med aktiviteter inden for udvikling, produktion og salg af laserudstyr til medicinsk brug.
PowerMedic ApS
Gasværksvej 8
4300 Holbæk
Tlf. +45 5944 0832
CVR 21483931
Mail: info@powermediclasers.com

Cookies

Når du besøger powermediclasers.com, så efterlader din computer oplysninger om din færden i et digitalt fodspor. Disse oplysninger gemmer din browser i en tekstfil, der kaldes en cookie.
En cookie kan indeholde tekst, tal eller en dato. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.
Sådan kan du slette eller undgå cookies
Når du besøger os første gang, bliver du bedt om at vælge, om du vil tillade cookies eller ej. Dette valg husker vi (med mindre du sletter cookien igen). Du kan derfor til enhver tid omgøre dit valg ved at slette cookien i din browser (se browserens hjælpevejledning).
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder. Levetiden kan variere. Nogle cookies forsvinder, når du lukker browservinduet, andre bliver gemt i typisk 12 eller 24 måneder.
Cookies fornyes eller opdateres efter hvert besøg.
Ønsker du at slette cookies kan du finde en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sådan bruger vi cookies

PowerMedic bruger cookies til at genkende din computer, når du vender tilbage for at besøge os igen. Ligeledes bruges cookien til at holde styr på din brugersession, hvis du f.eks. logger ind på siden og dermed har lov til at tilgå funktioner, som kun er tilgængelige for brugere, der er logget ind.

PowerMedic bruger cookies til at indsamle statistik, over hvor mange brugere vi har samt hvilke sider de besøger. Det gør vi for at udvikle og tilpasse indholdet på PowerMedic til vore brugere. Vi indhenter kun oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere, såfremt brugeren frivilligt afgiver dem.
Statistikken for PowerMedic bliver opsamlet og gemt i anonym og overordnet form ved hjælp af Google Analytics.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Din accept

Du accepterer vores brug af cookies, når du bevæger dig rundt på PowerMedic og tilhørende sites.
PowerMedic følger de retningslinjer, der til enhver tid er fastsat af myndigheden på området.
Du er altid velkommen til at kontakte PowerMedic, hvis du har spørgsmål om vores brug af cookies. Du kan kontakte os på: info@PowerMediclasers.com
 

Dine personlige oplysninger

PowerMedic indsamler kun personlige oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail, når du:
•         registrerer dig som modtager af vores nyhedsbrev
•         ønsker at deltage i konkurrencer
•         tilmelder dig som bruger på PowerMedic
Disse personlige oplysninger giver vi aldrig videre til andre med mindre du selv udtrykkeligt har givet lov.

Sådan beskytter vi dine personlige oplysninger
Vi overholder den danske persondatalov og EU's tilsvarende "Protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data", og ifølge disse skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Dine oplysninger er gemt på computere som kun få, betroede medarbejdere har adgang til. computerne er placeret i kontrollerede og sikre faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi naturligvis datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig så vidt muligt besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge lovgivningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget eller slettet. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Opdateret: 30-04-2014